Home Best Offers Mobiqwik Supercash offer - Get upto 10 ₹ by answers of COVID-19...

Mobiqwik Supercash offer – Get upto 10 ₹ by answers of COVID-19 | Tricks Rewards

Mobiqwik Supercash offer – Hello, Welcome to the Tricks Rewards blog.

Today, I will show you how to get free supercash from Mobiqwik app by giving them answers of Covid-19. Read alsoBuzzbreak app

Mobiqwik app

You will get instant up to 10 ₹ supercash for free.
So, let’s get a start without wasting any time.

How to get Supercash In Mobiqwik App?

1) First of all, If you have this app then update the app or If you don’t have app then download the app from given below link.
Download Mobiqwik app
2) Open the app and login via your mobile number.
3) Now, You will see banner of the Play Coronavirus Quiz or go to this link to direct to quiz. – click here

Mobiqwik app COVID-19

4) Then answer the only 5 questions and win supercash upto 10 ₹.
I will upload all answers below given.

Mobiqwik Coronavirus Answers:

1) The Risk of catching COVID-19 from someone with no symptoms at all is ____? fill up the blank.
Answer: Very Low
2) As part of the effects of the virus, some people become infected but don’t develop any symptoms and don’t feel unwell.
Answer: True
3) People with Fever, cough and difficulty breathing should____. Fill up the blank.
Answer: Seek Medical Attention
4) What is the main way the COVID-19 disease spread?
Answer: Through respiratory droplets expelled by someone who is coughing.
5) As a precaution, maintain atleast ____ distance between yourself and anyone who is coughing or sneezing.
Answer: 1 m (3 feet)
More Answers:
6) Who is at a higher risk of developing severe illness with COVID-19 Virus ?
Answer: Both B & C
7) Which of The Following is a Symptom of COVID-19 Virus?
Answer: All of the above
8) Time Between Catching COVID-19 Virus and Developing its Symptoms Ranges From
Answer: 1 to 14 days
9) Can COVID-19 Virus be Treated or Prevented by Exposing Oneself To Sun or To High Temperature?
Answer: No
10) Where does the COVID-19 Virus affect the body?
Answer: Respiratory system
11) Which of the following statement is True?
Answer: COVID-19 is mainly transmitted trough contact with respiratory droplets rather than through the air.
12) In humans, several coronaviruses are known to cause respiratory infections ranging from the common cold to more severe disease such as ____ and _____. Fill up the blanks.
Answer: Middle East Respiratory Syndrome (MERS) and Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS).

Mobiqwik app coronavirua answers


After all, You give them answers then you will  get up to 10 ₹ super cash winning page.
This offer is once per users.

I got 5 ₹ supercash where I upload below given photo and don’t forget how much you will get supercash by commenting below.

Mobiqwik app supercash
- Advertisement -

Conclusion:

Mobiqwik Supercash offer is the limited time offer. So, Answers the questions of Coronavirus ans get up to 10 ₹ super cash and you can also convert into real cash.
I hope you will get all the details about the Mobiqwik app COVID-19 quiz and if you have any questions then comment below.
Share this post with your friends and also subscribe to our blog for more latest offers, latest earning apps and much more.
Follow us on social media to get instant loot offers.
Thanks for reading…😘
tricksrewardshttps://www.tricksrewards.com
Tricks Rewards - Free paytm cash, free Recharge loot offers, latest offers, tricks to make money online in India.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Google Pay Tez shots offer – Get free vouchers | Tricks Rewards

Google Pay Tez Shots offer - Hello, Welcome to our Tricks Rewards blog. I hope you are well and safe.

Fanfight Referral code – Get 50 Rs. on sign up | Tricks Rewards

Fanfight App, Fanfight Referral code - Hello, Welcome to our Tricks Rewards blog. I hope you are well and safe.

[Loot] CoinSwitch Refer and earn – 50 Rs. per referral + 50 Rs. on sign up

CoinSwitch App, CoinSwitch Refer and earn | Hello friends, welcome to our Tricks Rewards blog. I hope you are well and safe...

RewardPe Referral code – MG8F6YLV – Get Free Paytm & Amazon vouchers

RewardPe Referral code, RewardPe Refer and earn - Hello friends, Welcome to our Tricks Rewards blog. I hope you are earning well...